Меню
Бронювання

Ми отримали нагороду Travellers ' Choice!

Ми отримали нагороду Travellers ' Choice!

Ми отримали нагороду Travellers ' Choice


Премія Travellers ' Choice Best of the Best, існуюча з 2002 р., - Це найпочесніша нагорода, що присуджується компанією Tripadvisor. Це єдина премія в сфері туризму, що присуджується за результатами мільйонів відгуків і думок мандрівників з усього світу. 
Щорічно Tripadvisor вибирає кращих з кращих за такими параметрами, як рівень обслуговування, якість і задоволеність клієнтів. 
Дякуємо Вам, шановні гості, за те, що вибираєте наш готель і залишаєте про нас тільки позитивні відгуки! Ми дуже раді, що ви залишаєтеся задоволені перебуванням в нашому готелі!
Лист від TripAdvisor:

 Нагорода Travellers ' Choice присуджується готелям, які пропонують виключно висококласне обслуговування мандрівникам по всьому світу. Інші переможці, як і ви, весь минулий рік отримували позитивні відгуки та оцінки мандрівників. Минулий рік був особливо складним, але незважаючи на всі труднощі, ви виділилися серед конкурентів і продемонстрували гостям високий рівень обслуговування. Дякуємо Вам і ще раз вітаємо із заслуженою перемогою! Ви входите в 10% кращих готелів світу! Вітаємо з нагородою!
Докладно- тут!!!!